Para votimit të kabinetit të ri dhe programit të ri qeverisës, kryeministri Edi Rama po fliste në Kuvend për projektet e mëdha që do të eliminojnë përfundimisht pandeminë dhe tërmetin.

Në një moment kur ra gongu, Rama iu drejtua kryetares së Kuvendit duke i thënë: “Leje se kujt po ia bën…”, dhe vijoi me fjalën e tij.

“Me eliminimin përfundimtar të pasojave të tërmetit dhe e fundit që kisha për opozitën është”- tha Rama.