LEZHË– Klaudia Marku, kryesekretarja e Gjykatës së Lezhës është shprehur se arsyeja e largimit të saj nga banesa kanë qenë debatet që ka pasur me të shoqin, Oltion Leka. Në dëshminë e saj para grupit hetimor, Marku është shprehur se është kthyer kur e ka marrë vesh në media se po e kërkonin, ka vendosur të kthehet. Ajo shton se këto orë i ka kaluar në një hotel në Lezhë.

“U largova nga banesa për çështje të brendshme familjare. Jam larguar pas një debati me bashkëshortin. Nuk e kam menduar se çështja do të shkonte kështu. Kam qëndruar në një hotel në Lezhë më ishte bllokuar dhe celulari. Kam mbajtur kontakte me familjen time, duke biseduar me një numër të një punonjësi. Vetëm kur e kam marr vesh nga media që po më kërkojnë”, ka thënë ajo.