Një shtetas italian, në automjetin e të cilit ishin 12 shtetas të huaj, është përfshirë në një aksident të ndodhur në fshatin Verdovë të Pogradecit.

Pogradec, italiani me 12 veta në makinë shkakton aksident, tenton të ikë por e ndalojnë banorëtFoto ilustruese

Një shtetas Italian në automjetin e të cilit ishin 12 shtetas të huaj është përfshirë në një aksident të ndodhur në fshatin Verdovë të Pogradecit.

Sipas burimeve nga policia shtetasi italian ka tentuar të largohet nga vendgjarja për t’iu shmangur policisë, por banorët e zonës nuk e kanë lejuar.

Nga aksidenti jnë shënuar vetëm dëme materiale por policia do të punpojë për zbardhjen dhe dokumentimkn e ngjarjes për të dyja rastet