Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re një rënie e lehtë e Dollarit, Euros dhe Frangës Zvicerane, ndërkohë Paundi Britanik ka shënuar rritje të lehtë.

Më poshtë do të gjeni kursin e këmbimit valuator të përditësuar:

Dollari: Blihet 102.1 Shitet 102.8

Euro: Blihet 121.4 Shitet 122

Paundi Britanik : Blihet 140.9 Shitet 142

Franga Zviceriane: Blihet 111.2 Shitet 112.3