Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re një rritje e lehtë e Dollarit dhe Paundit Britanik, ndërkohë që Euroja dhe Franga Zvicerane nuk kanë pësuar ndryshime.

Më poshtë do të gjeni kursin e këmbimit valuator të përditësuar:

Dollari: Blihet 102.6 Shitet 103.5

Euro: Blihet 121.4 Shitet 122

Paundi Britanik : Blihet 141.7 Shitet 142.8

Franga Zviceriane: Blihet 111.2 Shitet 112.