Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re një rënie e lehtë e Dollarit dhe Frangës Zvicerane, ndërkohë Paundi Britanik ka shënuar rritje të lehtë.

Më poshtë do të gjeni kursin e këmbimit valuator të përditësuar:

Dollari: Blihet 102.4 Shitet 103.1

Euro: Blihet 121.4 Shitet 122

Paundi Britanik : Blihet 141.8 Shitet 142.9

Franga Zviceriane: Blihet 111 Shitet 111.9.