Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re një rritje e lehtë e Dollarit, Frangës Zvicerane, Paundit Britanik dhe Euros.

Më poshtë do të gjeni kursin e këmbimit valuator të përditësuar:

Dollari: Blihet 102.9 Shitet 103.7

Euro: Blihet 121 Shitet 121.7

Paundi Britanik : Blihet 140.9 Shitet 141.8

Franga Zviceriane: Blihet 111.2 Shitet 112