Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re një rritje e lehtë e Dollarit, Euros dhe Paundit Britanik, ndërkohë që Franga Zvicerane nuk ka ndryshuar.

Më poshtë do të gjeni kursin e këmbimit valuator të përditësuar:

Dollari: Blihet 105.9 Shitet 106.6

Euro: Blihet 120.1 Shitet 120.7

Paundi Britanik : Blihet 141.4 Shitet 142.7

Franga Zvicerane: Blihet 114.8 Shitet 115.8.