Për’puthen – Në puntatën e djeshme të “Për’puthen” u transmetua takimi i vajzës së re Fjorit dhe djalit të ri Aldisit. Takimi u pa se shkoi mirë, por në studio jo edhe aq.

Ajo bëri dhe twerk në takimin mes tyre dhe Aldisi në studio tha se i ka kërkuar diçka më shumë.

“Më kërkoi diçka më shumë. Pas kamerave më kërkoi diçka që nuk duhet kërkuar. Donte puthje dhe unë u largova. Më kërkoi të shkonim në shtrat. Ndodhi diçka pas takimit, ajo deshi të më puthte dhe të shkonim më andej, por unë nuk e ndjeja”, tha Aldisi.

“Të tha të shkonit në hotel?“, e pyeti njëri prej djemve në studio.

“Pak a shumë ashtu”, tha Aldisi.

“Unë të kërkova ty? Çfarë po thua? Ku të gjesh që të ta kërkoj, ça e kujton veten të rënë prej qielli? Të thashë të shkonim në makinë të të qëndroja më pranë larg kamerave, jo në hotel”, tha Fjori.

“Ti më kërkove në takim të parë puthje, ti e jep, po se du unë. Se di dmth, të dojë tjetra të të puthë që në takimin e parë, duhet të presësh pak mendoj unë. Më pëlqen që femra të jetë pak e vështirë. Nuk ke respekt e edukatë”, tha Aldisi.