Home Politikë Kujtim Gjuzit i kërkojnë të bëhet President/ Përgjigjet ish-deputeti: S’dua! Unë jam...

Kujtim Gjuzit i kërkojnë të bëhet President/ Përgjigjet ish-deputeti: S’dua! Unë jam për mbret!

Ish-deputeti i Partisë Demokratike, Kujtim Gjuzi nuk dëshiron që të bëhet president.

Në një postim ai shton se është për monarki si Danimarka, Zvicra dhe Holanda e se postin e Presidentit e konsideron si qeramarrës.

“Une jam per Monarki si Danimarka Zvicrra Holand Belgjika. Presidenti per mua eshte nje qeramarres ma shume. Klm Cameria me republike i mbetet hajnave te Gjermanit Oto 1821 ndryshe”, thote ai teksa shton:

“Presidenti i Ri. Presidenti i Ri ne mendimin konservaror duhet te kete keto Cilesi.A – Te jete nje personalitet publik i Shquar.B – Te jete nje Familjar tradicional i pa perfolur ne jeten Roze.C – Te jete nje qytetar/e i/e pa perfolur per Korrupsion dhe lidhje me Krimin.Vo. Konservatoret punojne per ndryshim te formes se Regjimit.Ne mbeshtesim: ( Rikthimin e Dinastise 7 Monarki Kushtetuese Familja Mbreterore Zog I ) PS – President i zgjedhur nga Populli. Republika Parlamentare pas 77 vjet duket e Deshtuar”