Egla, Ilnisa, Julia, Liam, Rike dhe Roza janë të nominuarit e kësaj jave në Big Brother VIP.

Njëri prej tyre do të lërë shtëpinë të shtunën. Votoni në sondazhin e mëposhtëm se cili banor/banore mendoni se do largohet.