Ka qenë Ledjona që ka lënë mbrëmë shtëpinë e Bog Brother, si e eliminuara e radhës.

Ajo ishte në një televotim të hapur bashkë me disa pjesëtarë të tjerë të shtëpisë si; Ilnisa, Jetmiri, Egla dhe Heidi. Në fillim shpëtuan Jetmiri, Egla dhe Heidi.

Ndërkohë në fund mbetën Ilnisa dhe Ledjona, ndërsa në studio u zbulua se kjo e fundit ishte konkurrentja që u eliminua. Pavarësisht se hapi biletën e kthimit, për Ledjonën kishte vetëm vajtje.