Gabriela Arapi, ish-konkurrentja e “Për’ Puthen” është vendosur përpara lojës të së vërtetës dhe gënjeshtrës në “Top Arena”. Gabriela është shprehur më parë se e kanë ngacmuar futbollistët, ndaj një prej pyetjeve ishte nëse ndonjë prej tyre luan në ndeshjen e radhës të kombëtares.

Po, është e vërtetë por unë nuk them emra. Shumica e tyre janë të martuar, të fejuar, ai hyn në këtë rreth dhe nuk mund t’i prish punë.

Por a është e vërtetë që ajo është ‘single’?

Jo, unë jam e lumtur. Jam në një romancë.

Një martesë këtë verë?

Këtë verë jo, ndoshta verën tjetër po.