Më pak se një javë na ndan nga finalja e madhe e Big Brother VIP.

Në formë batute, Beniada ka përshëndetur Ilirin, Einxhelin dhe Donaldin duke bërë komente për secilin prej tyre.

Beniada: Përshëndes xhaxhi Ilirin.

Iliri: Xhaxhi je vet mi.

Beniada: Përshëndes balerinin më të bukur në botë, një super balerin i talentuar, Ilir Shaqirin që na vjen keq që nuk ka fituar Big Brother por ky është fati, nuk kemi çfarë t’i bëjmë.

Përshëndes më të bukur, me karakter, e fortë, vajza që e ka bërë shtëpinë me më shumë diskutime, kap njërin e lësho tjetrin, edhe kur ka thyer krahun, nuk ka fituar por ka luftuar fort. Përshëndes zemrën time, Einxhel Shkira.

Në fund, djali më simpatik që asnjëherë nuk na ka mërzitur, por ndonjëherë me shakatë e veta na ka hipur damarin në tru. Përshëndes djalin më simpatik, Donaldin por edhe nusen e Donaldit, Trixën. Më vjen keq që Donaldi iku pa fitore, pa brekë në…