Shërbimi i Çështjeve të Brendshme dhe Ankesave në policinë e shtetit ka vënë në pranga një efektiv të komisariatit të policisë rrugore.

Bëhet fjalë për efektivin Zyber Halili, i cili dyshohet se ka konsumuar elementë të veprës penale të korrupsionit pasiv.

Mësohet se veç Halilit janë vënë nën hetim dhe disa persona të tjerë, përfshirë policë dhe qytetarë.