Një mjek në TikTok ka gjetur vendndodhjen time të rrezikshme për të kryer një seksualitet. Sipas shkencës, pozicioni në fjalë mund të shkaktojë 50 përqind të thyerjeve të penisit.

Në videon që ilustrohet edhe në vijim, Karan Raj tregon pozicionin e rrezikshëm, ndërsa thotë “Ky është pozicioni më i rrezikshëm i seksit sipas shkencës dhe është shkaku i 50 përqind të thyerjeve të penisit. Nëse ka ndonjë goditje të çrregullt ose nëse lëvizjet e të dy palëve nuk janë të sinkronizuara, kjo mund të çojë në një seriozitet të dyja palëve dhe veçanërisht të mashkullit. Pavarësisht se janë pa kokë, peniset mund të keni. ”

Ai pretendon se “reversë cowgirl” është pozicioni seksual që ka shumë të ngjarë të shkaktojë ndonjë dëm serioz.

Pas videove të publikuara nga llogaria në llogarinë e tij të TikTok, të ishin komentet që “pushtuan” videon në fjalë.

Një nga ndjekësit e tij tha “Ky është pozicioni im i preferuar”, unë ndjek një emoji fytyre dhe trishtuar.

Ndërkohë, një ndjekës tjetër tha “Burri im tani ka frikë të më afrohet për shkak të kësaj videoje.”

Burimi: www.ladbible.com | Përktheu dhe përshtati: JOQ ALBANIA