Ndërprerja e energjisë sipas njoftimit të OSSHE do të ndodhë si më poshtë:

KUKËS

Në vijim të investimit për mirëmbajtjen e rrjetit, në datën 12 tetor gjatë intervalit kohor 12:30-16:00 do të mbeten pa energji këto zona në Kukës:

Bele, Breki, Topojan, Gjaferaj, Cernaleve, Kollovoz, Lojme, Nimce, Tejnimqe, Novosej, Stane Novosej, Orgjost, Oreshke, Orcikel, Shishtavec, Borje, Turaj,

Zapod, Kroi I Bardhe, Imqallar, Toroqic, Shtreze, Grudallar, Njesia bashkiake Bicaj, Ujmisht, Gostil,

Lagjet 1, 2, 3, 6, Muje

KRUJË

Në vijim të investimit për mirëmbajtjen e rrjetit, në datën 12 tetor gjatë intervalit kohor 10:00-14:00 do të punohet në disa fidera në Krujë. Pa energji do të mbeten këto zona në Krujë:

Fabrika e Tullave në fshatin Zallë

Ish reparti ushtarak Gjin, Ura e Gjolës, Budell, Bubq, Mazhë, Mallkuc, Tari

KORÇË

Në vijim të investimit për mirëmbajtjen e rrjetit, në datën 12 tetor do të punohet në disa fidera të NST Vranisht.

Pa energji do të mbeten këto zona në Korçë:

10:00-12:00

Ish-komunat Progër, Pojan

12:00-14:00

Hoçisht, Vranisht, Stropan, Baban

PUKË

Me kërkesë të OST e cila do të kryejë remont në linjën 110kV Fushë Arrëz – Lajthizë, në datën 12 tetor gjatë intervalit kohor 06:00-14:00 do të stakohet energjia në këto zona në Pukë:

Bardhet, Kryezi, Qafë Mali, Flet, Xath, Lajthizë, Qytet Fushë Arrëz, Nushaj

BERAT

Me kërkesë të OST e cila do të kryejë remont në

linjën 110kV Kuçovë – Jagodinë, në datat 12-13 dhe 15 tetor gjatë intervalit kohor 06:00-14:00 do të stakohet energjia në këto zona në Berat:

Ish komuna Allkaj: Zhelizhan, Mazhaj, Kundje, Toshkëz, Allkaj, Delisufaj, Bicakaj, Poshnjë, Goriçan, Çiflik, Kuçovë, Jagodinë, Suk, Arabaj

BALLSH

Stakim, 12-13 dhe 15 tetor

Në vijim të investimit që po kryen OSSH në linjën 35kV Patos – Ballsh, në datat 12-13 dhe 15 tetor gjatë intervalit kohor 06:00-14:00, do të stakohet energjia në këto zona në Ballsh:

Dukas, Drenovë Fushë, Pelishov, Lapunec, Ngrancie, Visok, Lofkem

LIBRAZHD

Në vijim të investimit për mirëmbajtjen e rrjetit, në datën 12 tetor do të mbeten pa energji këto zona në Librazhd.

10:00-12:00

Komuna Proptisht Pogradec.

12:00-14:00

Komuna Stravaj, fshatrat Dritaj,

Rastan, Prrenjas Fshat, qender, Shqiponje, Stranik, Stravaj, Vishok

KURBIN

Me kërkesë të OST e cila do të kryejë remont në linjën 220kV Koman – Kolacem, në datën 12 tetor gjatë intervalit kohor 08:00-16:00 do të stakohet energjia në këto zona në Kurbin:

Lagjia “Demokracia”, Thumane, Fshati Dukagjin

BURREL

Në vijim të investimit për mirëmbajtjen e rrjetit, në datën 13 tetor do të punohet në NST Rrëshen. Pa energji do të mbeten këto zona në Burrel:

09:00-12:30

Kalanjan, Geziq, Koder Rreshen, Nderfan, Shter, Cekaj, Shtan, Tarazh, Mollaj, Trojze, Prosek, BungaJ, Valc, Malaj, Vjollec, Perlat, Jezull, Sheshaj,Lurth, Kazaq, Rrushkull, Shtreze, Rreshen Lagjet: Qendër, Qafë-Mollé

12:30-16:00

Bashkia Rrëshen, Fshatrat Kulme, Ndërfushaz