Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re një rritje e lehtë e Euros dhe Paundit Britanik. Ndërkohë Dollari dhe Franga Zvicerane kanë shënuar rënie. Më poshtë do të gjeni kursin e këmbimit valuator të përditësuar:

Dollari: Blihet 107, Shitet 107.8

Euro: Blihet 121.5, Shitet 122.1

Paundi Britanik : Blihet 144.9, Shitet 146

Franga Zvicerane: Blihet 115.2, Shitet 116.1