Për të gjithë personat që janë të apasionuar pas historive të jashtëtokësorëve ose të njohur ndryshe si UFO, ka një lajm të mira nga faqja puzzle.com.

Sipas kësaj faqeje duke iu referuar një analize të gjatë që i është bërë Qendrës Kombëtare të Raportimit të UFO-ve, muaji korrik është edhe muaji në të cilin shanset që mund të shihni objekte të çuditshme në qiell është pikërisht korriku, i cili do edhe 4 ditë që të largohet.

Kjo faqe thekson se duke iu referua numrave Utahn kanë raportuar 1,428 pamje të UFO-ve që nga viti 1998, sipas Qendrës Kombëtare të Raportimit të UFO-ve.

Numri më i madh i shikimeve të UFO-ve në shtet ka ndodhur në Solt Lake City, i ndjekur nga St.

Sipas analizës, shtetet e afërta të Uashingtonit, Uajomingut, Idahos, Montanas dhe Nju Meksiko ishin ndër 10 shtetet më të mira për shikimin e UFO-ve për 100,000 banorë.

Qeveria federale i njeh UFO-t si UAP ose Fenomene Ajrore të Pashpjegueshme.

Pavarësisht nëse UFO-t tregojnë jetë jashtëtokësore, qeveria federale po i merr seriozisht këto pamje.

Një raport paraprak i inteligjencës kombëtare i publikuar vitin e kaluar zbuloi se UAP-të “mund të përbëjnë një sfidë për sigurinë kombëtare të SHBA”.

Më e fundit: Departamenti i Mbrojtjes i SHBA tha javën e kaluar se do të krijojë dhe zgjerojë rolin e Zyrës së Zgjidhjes së Anomalive në Gjithë domenet, e ngarkuar me hetimin e zbulimeve të UFO-ve.

Flluska ime e mendimit: Sa më pëlqejnë filmat fantastiko-shkencorë, nuk kam qenë kurrë dëshmitar i një UFO. Por do të ishte diçka interesante të shihje një të tillë.