Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re një rënie e lehtë e Dollarit dhe një rritje e lehtë e Paundit Britanik.Euroja dhe Franga Zvicerane nuk kanë pësuar ndryshime.

Më poshtë do të gjeni kursin e këmbimit valuator të përditësuar:

Dollari: Blihet 104 Shitet 104.8

Euro: Blihet 121.3 Shitet 121.8

Paundi Britanik : Blihet 143 Shitet 144.2

Franga Zviceriane: Blihet 112.6 Shitet 113.4