Sekretar i Përgjithshëm

Flamur Noka- 157 vota

NënKryetarë të PD-së

Luçiano Boçi- 123

Oerd Bylykbashi- 107

Organizata partnere

Megi Balliu

Për transparencën dhe luftën kundër korrupsionit

Ledina Mandija

Sekretari për të drejtat e njeriut

Bislim Ahmetaj

Sekretari për organizimin

Ervin Minarolli

Sekretari për integrimin

Edmond Spaho

Marrëdhënie me publikun

Jola Hysaj

Sara Bodo

Për të përndjekurit

Indrit Hoxha

Sekretar per diasporen dhe organizatat e partise jashte Shqiperise

Lorenc Luka

Sekretar per pushtetin vendor

Ylli Asllani

Sekretar per çeshtjet elektorale

Ivi Kaso

Sekretar per ceshtjet gjyqesore te partise

Adriana Kalaja