Një modele ka pohuar se nuk mund të gjejë një punë ‘normale’ sepse është shumë seksi dhe provokuese, prandaj dhe intervistuesit mund të mos fokusohen tek aftësite e saj, por tek ajo vetë.

Amy Kupps , 32 vjeç, ka qenë mësuese historie në një shkollë 9-vjeçare, por thotë se ishte e detyruar ta linte kur drejtori zbuloi se ajo gjithashtu kishte një llogari OnlyFans./LadBible