Banori që la shtëpinë e Big Brother në Primen e së martës ishte Amos Zaharia.

Të shtunën të gjithë banorët kaluan në televotim me përjashtim të Kristit si lider shtëpie.

Ai u votua më pak nga shqiptarët ndaj dhe u detyrua të linte shtëpinë.

Sonte priten hyrje të reja.