Demokrati: Kujtoj vitet kur ne e prisnim në dalje të Krasit, e ai ndalonte makinën në çdo vend. Ai thoshte sa na shikonte mbaje makinën se kanë dalë tigrat e Tepelenës. Mirë se erdhe në jug të Shëipërisë o Sali Ram Berisha, o bazpenceri i Shqipërisë. O trim. Nga ti duam të dëgjojmë vetëm fitore, fitore, fitore, të përqafoj o tropojan gjigand.

Berisha: Jam i bindur dhe i sigurtë që nde do fitojmë, dhe bindja vjen te besimi i madh që kam te ju, te perkushtimi dhe idealet tuaja. Ne 91-shin përmbysëm një regjim diktatorial dhe e permbysëm. Sot kemi një regjim të bazuar mbi krimin, do rta përmbysim.