Katër të rinj janë arrestuar gjatë natës në qytetin e Gramshit. Mësohet se personat janë vënë në pranga gjatë një operacioni nga forcat Shqiponja, sektori i lëndëve narkotike.

Të rinjtë u shoqëruan në komisariatin e policisë në Elbasan për vijimin e procedurave të mëtejshme hetimore.

Ata pritet të akuzohen për prodhim dhe shitje të lëndëve narkotike, të kryer në bashkëpunim.