Hetimi i cili nisi në vitin 2020, për burgjet në Elbasan, Peqin dhe në Korçë preu 25 “udhër-arrestesh”, ku mes tyre përfshihen efektivë rendi, policë të burgjeve, biznesmenë e madje edhe të dënuar “VIP”.
Emrat e Megaoperacionit që u zhvuillua mbrëmjen e kaluar në tre qytete të vendit janë bërë të ditur. Hetimi i cili nisi në vitin 2020, për burgjet në Elbasan, Peqin dhe në Korçë preu 25 “udhër-arrestesh”, ku mes tyre përfshihen efektivë rendi, policë të burgjeve, biznesmenë e madje edhe të dënuar “VIP”.

EMRAT:

-Hysni Ndreu polic
-Gazmir Meta polic Bradashesh
-Elvis Gjoci kontrollor burgu Bradashesh
-Gentjan Gjata biznesmen
-Kastriot Gjella qytetar
-Erigers Miha qytetar
-Ervin Velia i dënuar
-Genci Xhahysa i dënuar
-Klevis Delia i dënuar
-Dardan Xhahysa qytetar
-Enver Kasneci
-Delin Hajdari i dënuar Drenove
-Aleksander Llanaj i dënuar
-Gaxhai Gazmir Braka i dënuar
-Arben grori I dënuar
-Aleksander Sinanaj i dënuar Peqin
-Leo Osmani i dënuar
-Ilia Bashelli punonjes police Drenove
-Olgert muca polic Drenove
-Metko Nurcelli polic Drenove

Pjesë e grupit janë dhe ata që njohen si të burgosurit “VIP”. Disa prej tyre janë: Gaxhai i Vlorës, Arben Grori, Klajdi Gjeçi, Aleksandër Sinanaj dhe Aleksandër Llanaj. Rrjeti i punonjësve të burgut në Elbasan, Peqin dhe Korçë, kanë përfunduar në pranga, ku me anë të bashkëpunimit mes tyre, akuzohet se arritën të fusnin brenda qelive lëndë narkotike, alkool, femra që nuk i përkasin rrethit familjar, lojëra fati dhe sende të tjera të paligjshme. “Urdhër arrestet” për të gjithë janë prerë për akuzat e kryerjes së veprave penale: shpërdorim detyre, korrupsion dhe ushtrim i ndikimit të paligjshëm.