Përtej sulmeve në media, Pirro Dhima është shfaqur sot në varreza ku i ka dhënë lamtumirën nënës së tij Lefterie Dhimo. E moshuara u gjet e vdekur ditën e djeshme në shtëpinë e saj në Himarë, pranë kazanit të rakisë, ku dyshohet se kishte vdekur prej disa ditësh.

Nëna e Pirro Dhimës ka qenë në gjendje të mirë shëndetësore. Para 1 muaji ka qenë në Himarë djali i vogël. I ka kërkuar ta marr me vete, por Nëna i ka thënë që do digjte një herë rakinë. Kishte bërë dhe vaksinat të dyja së fundmi.

Ditën e sotme është bërë dhe ceremonia mortore e 75 vjeçares, nëna e Pirro Dhimos, peshngritësit shqiptar. Ky i fundit ka ardhur nga jashte dhe ka marrë pjesë në varrimin e të ëmës. N

Flasin të afërmit

I afërmi 1: Nëna e Pirro Dhimës ka qenë në gjendje të mirë shëndetësore. Para 1 muaji ka qenë në Himarë djali i vogël. I ka kërkuar ta marr me vete, por Nëna i ka thënë që do digjte një herë rakinë. Kishte bërë dhe vaksinat të dyja së fundmi.

E afërmja 2: Zonjën e kisha kushërirë. Me shëndt kishte ca sëmundje si të pleqërisë. E kishte bërë vaksinën. Ishte vetëm. Nga zemra iku, pati infarkt. Të gjithë vetëm jemi.

E afërmja 3: Kam tre fëmijë, jam me diabet, me të gjitha sëmundjet. Vetëm jetojmë me burrin. Të martën ishte me mua në darkë. Më tha do vij prapë. Të vish i thashë. Ishte goxha zonjë. Dy djem ka, njërin e kishte në amerikë po shyqyr u ndodh në Athinë. Mëe fëmijë dhe pa fëmijë ja kshu do vdesim të gjithë, të jemi mirë. Kur nuk i ke fëmijët nuk je mirë.Faxweb