Dy deputetët e Kuvendit të Shqipërisë, Bledjon Nallbati dhe Vullnet Sina kanë vijuar sherrin e tyre verbalisht në oborrin e parlamentit. Tensionet mes tyre kanë vijuar edhe pas konfliktit fizik në ambientet e brendshme. Kujtojmë se dy deputetët u përplasën fizikisht dhe gjatë seancës.

Video me pamjet