Përplasje fatale, jeta e një 42 -vjeçari , me origjinë shqiptare dhe banues prej vitesh në Itali, në A4 mes Brescias qendrore dhe Brescia Ovest. Në vendngjarje kanë mbërritur auto-mjekësor dhe një ambulancë me ekipin mjekësor të 118 dhe agjentët e Policisë Rrugore të Breshias. Makina me 42-vjeçarin dyshohet se është përplasur me një kamion që është ndalur për shkak të ngadalësimit të shpejtësisë. Po vijojnë hetimet nga Policia Rrugore për të rindërtuar dinamikën e një tjetër aksidenti me vdekje.