Mjaft e pranojnë ekzistencën e tyre. Shumë të tjerë tregojnë se i kanë parë apo fotografuar.

Një pilot pretendon se ai pa një flotë UFO-sh mbi Oqeanin Paqësor, ndërsa theksoi se avioni i dyshuar alien mori formën e dritave rrotulluese “të çuditshme” që lëviznin nëpër qiell. Videoja në fjalë është bërë në 39,000 ft lartësi, ndërsa dukurinë e çuditshme mund ta shihni në videon që ilustrohet në vijim.

Siç mund ta shihni, pamjet tregojnå drita në rreshta në qiell disa me tre pika dhe disa me katër. Gjatë videos, një nga pikat në pjesën e sipërme zbehet dhe zëvendësohet nga një më e ulët, përpara se e gjithë pjesa e tyre të zhduket nga pamja.

Piloti më vonë tha se ai nuk mund të mendojë për ndonjë gjë tjetër përveç UFO-ve që fluturojnë në një formacion.

https://www.instagram.com/p/CXMOBzGoIMq/