Një debat i cili për pak sa nuk përfundoi në përplasje fizike është regjistruar mbrëmjen e sotme në mbledhjen e kryesisë së PD-së midis Jemin Gjanës dhe Aldo Bumçit.

Jemin Gjana: Unë kam shtëpinë që më dhanë te enti banesave, berisha e ministrat e foltores jane bere milioner