Ish- Kryeministri Sali Berisha ka shkuar sot të hyjë në zyrën e tij.

Sapo ka filluar që të ngjisë shkallët, ai është rrëzuar.

Për fat ka shpëtuar pa dëmtime dhe lëndime.

Ata që e shoqëronin u përpoqën ta ndihmojnë, por ai e kaloi këtë moment me sportivitet duke buzëqeshur.

Dikush u shpreh edhe se ‘plasi syri i keq’ dhe se tani zyra do të sillte mbarësi!