Kosova është kthyer në vatër e rrezikshme COVID-i.
Por numri i lartë i infektimeve dhe vdekjeve nuk ka ndikuar në organizimin e dasmave me shumë të ftuar në ambiente të mbyllura.

Policia e Kosovës ka ndërhyrë ditën e sotme në një dasmë që po mbahej në fshatin Radac të Pejës.

Policia ka bërë të ditur përmes një njoftimi për media se pronarit i është vendosur një gjobë prej 2000 eurosh ndërkohë që organizatori i dasmës është gjobitur me 200 euro.

Gazeta Express raporton se dasmorët janë larguar menjëherë nga lokali.