Ndodh shpesh që celularti të pësojë goditje e t’i thyhet xhami nga pakujdesia. Dhe ne vazhdojmë ta përdorim.

Por ekrani i thyer mund të rrezikojë seriozisht shëndetin tonë.

Shumica e ekspertëve mendojnë se duke e përdorur ekranin e thyer ekspozohemi nga rrezatimi.

Ekrani i thyer mund të shkaktojë edhe lëndime serioze, gërvishtje të gishtave dhe infeksione.