Kompania më e madhe në botë, me treg rreth 2 miliardë shitje në ditë në të gjithë botën, është konstatuar se ndikon në mënyrë shumë të keqe në shëndetin e meshkujve.

Pirja e tepërt e Coca-Colës i bën meshkujt që të kenë shqetësime të barkut, kështu duke shkaktuar edhe sëmundje të ndryshme të penisit e kjo për shkak të sheqerit të tepërt që përmban pija, shkruan DailyStar.

Ndaj tani shkencëtarët u bëjnë apel meshkujve të kenë kujdes e të mos pinë shumë Coca-Cola për shkak të sheqerit të tepërt që përmban pija.
Kështu herës tjetër që partneri,shoku apo familjar i juaji porosit një cola,bëjini një nder dhe mos e lejoni.