Helikopteri i ushtrisë Shqiptare ka bërë një ulje emergjente ditën e sotme në Librazhd. Mësohet se piloti ka evidentuar një defekt dhe ka vendosur që të bëjë ulje të detyruar.

Ulja është bërë në stadiumin e Librazhdit.

Në fushë, ishin disa fëmijë, të cilët po luanin futboll.