Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re një rritje e Dollarit, Paundit Britanik dhe Frangës Zvicerane.

Më poshtë do të gjeni kursin e këmbimit valuator të përditësuar:

Dollari: Blihet 105.6 Shitet 106.6

Euro: Blihet 121 Shitet 121.6

Paundi Britanik : Blihet 143 Shitet 144.2

Franga Zvicerane: Blihet 113.9 Shitet 114.8