Një ngjarja e frikshme ndodhi në fshatin Veterik në Berat.

Rrjedha e lumit merr banorin i cili po përpiqej të shpëtonte serat.

Banori Fuat Topi 57 vjeç ishte në rrezik pë jetën dhe kishte qëndruar në një vend në mes të ujit.

Të afërmit dhe banorët e tjerë dhanë alarmin për ndihmë.

Kanë qenë forcat zjarrfikëse (MNZSH-së) të cilat kanë nxjerrë nga lumi banorin nga Veteriku nga mesi i lumit.