Në rrjetet sociale tanimë janë duke qarkulluar fotot e para të disa nga viktimat që humbën jetën në tragjedinë që ndodhi mëngjesin e sotëm në Bullgari.

Mes tyre është dhe familja Ahmeti nga Shkupi, ku humbën jetën 4 persona, përkatësisht prindit me dy fëmijët e tyre binjak.

Avni Ahmeti 1985 , Shkup

Xhihan Ahmeti 1986 , Shkup

Alban Ahmeti 2017 , Shkup (Bineq)

Luan Ahmeti 2017 , Shkup (Bineq)

Nga aksidenti humbën jetën 46 persona, kryesisht shqiptarë, ndërkohë që autobusi me të cilin ata udhëtonin u përplas dhe më pas shpërtheu në flakë.