Yeimmy Ilias Isaza, një edukatore nga Barranquilla, Kolumbi me 400.000 ndjekës në Instagram është pushuar nga puna pasi shefat e ish-shkollës së saj panë fotot e saj në Instagram.

Drejtuesit e shkollës thuhet se u tmerruan pasi panë fotot e saj sensuale me bikini minimaliste dhe fustane të ngushta.

Pavarësisht postimeve në Instagram Yeimmy ishte e shkëlqyer në klasë dhe e pëlqente punën e saj. Por kjo nuk mjaftoi për të shpëtuar pozicionin e saj në shkollë, pasi drejtuesit e institucionit arsimor i konsideruan postimet e saj të papërshtatshme.

Ata i thanë edukatores se imazhi i saj në rrjetet sociale “nuk ishte në përputhje” me atë të vendit të saj të punës.