Një debat i ashpër ka përfshirë deputetin Ervin Salianji dhe Arben Ristanin, ku kanë shkuar me ofendime personale mes tyre.

Teksa dyshja përplasej ashpër ne Open, analisti Andi Bushati është kënaqur dhe me ironi ka thënë “Rroftë non-grata!”

Debati

Ervin Salianji: Ja ku i ke të gjithë, madje edhe Bushati ka bërë shkrim që ka nxitur për djegien e mandateve hde kanë nxitur deputetët e Opozitës

Arben Ristani: O shpifarak, mos shpif më, mos vazhdo

Ervin Salianji: Me cilësime personale ta fus unë ty aty ku, të të hyj llapa që…

Eni Vasili: Qetësohuni ju lutem

Arben Ristani: O shpifarak

Ervin Salianji: Këtu nuk je duke pirë raki e me avujt e alkoolit

Arben Ristani: O shpifarak…

Andi Bushati: Rroftë non-grata, rroftë non-grata