TIRANË- Partia Socialiste fitoi në 3 bashkitë e parë të dala nga votim elektronik, Elbasan, Vorë dhe Kamzë. Por si janë ndarë vendet në Këshillat Bashkiakë? Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka publikuar edhe rezultat për këshillat bashkiakë në të tria bashkitë. Në 4 vitet e ardhshme vendet do të ndahen si më poshtë…

Keshilli Bashkiak i Elbasanit:

PS: 28 mandate

“Bashke Fitojme”: 13 mandate

Partia Demokratike: 7 mandate

PSD: 1 mandat

PDIU: 1 mandat

Partia e Gjelber: 1 mandat

Keshilli Bashkiak i Kamzës:

PS: 20 mandate

“Bashke Fitojme”: 11 mandate

Partia Demokratike: 3 mandate

PSD: 2 mandate

Partia Agrare Ambientaliste: 1 mandat

Partia Republikane: 1 mandat

Aleanca Liberale e Djathte: 1 mandat

FRD: 1 mandat

Aleanca Demokristiane: 1 mandat

Keshilli Bashkiak i Vores:

PS: 13 mandate

“Bashke fitojme”: 4 mandate

Partia Agrare Ambientaliste: 2 mandate

Partia Republikane: 1 mandat

FRD: 1 mandat