Sot, më 24 maj 2024, në tregun valutor, dollari amerikan blihet me 92.2 lekë dhe shitet 93 lekë.

Euro sot blihet me 100 lekë, ndërsa në shitje me 100.7 lekë

Paundi britanik sot blihet me 1117 lekë dhe shitet me 117.9 lekë.

Franga zvicerane këmbehet sot në blerje me 100.6 lekë, në shitje me 101.6 lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 67.4 lekë dhe në shitje me 68.9 lekë.

Për më tepër ndiqni tabelën e mëposhtme: