Dashi
Mbani disa nga mendimet për vete, për të mbrojtur idetë tuaja. Ju mund të dëshironi të flisni, por prisni derisa të jeni në gjendje të mendoni më shumë për planet tuaja përpara se t’i diskutoni ato. Nëse sillni ide të paplota në biseda, dikush mund të tundohet t`jua vjedhë.
Demi
Dikush në shtëpi ka filluar të ndihet sikur po e neglizhoni. Ata janë të zemëruar për sasinë e kohës që po kaloni diku tjetër. Përfshirja juaj në një projekt bamirësie ose komuniteti do të ketë të mirat dhe të këqijat e veta. Ju kënaqeni me disa sfida, por nuk është gjithmonë e thjeshtë t`ia dilni.
Binjakët
Qasja juaj ndaj parave dhe shpenzimeve duhet të jetë më praktike. Nëse mbani kontroll të rreptë në mënyrën se si shpenzohen paratë tuaja të fituara me vështirësi, do të keni më pak për t’u shqetësuar në të ardhmen.
Gaforrja
Duhet ta mbani mendjen te puna. Nëse lejoni që mendimet tuaja të enden, kjo mund të vonojë përparimin dhe të shkaktojë probleme të panevojshme. Përqendrimi në një qëllim pune ose studimi do të jetë një mënyrë e mirë për të harruar shqetësimet personale për një kohë të shkurtër.
Luani
Dikush që është shumë bindës po përpiqet të nxjerrë nga ju disa fakte. Informacioni sekret që ju është transmetuar duhet të mbahet i fshehtë. Edhe nëse do të thotë të thuash një ose dy gënjeshtra të bardha, sigurohu që nuk i zbulon të gjitha.
Virgjëresha
Mundësi të reja janë përpara, por mos nxitoni të angazhoheni për ndonjë gjë të natyrës afatgjatë. Sigurohuni që t`i hetoni ofertat dhe mundësitë tërësisht. Merrni përgjegjësi të reja vetëm pasi të keni peshuar të mirat dhe të këqijat. Kujdesi le të jetë kryefjala.
Peshorja
Kur bëhet fjalë për financat e përbashkëta, dhënia dhe marrja do të jetë e nevojshme për të arritur një kompromis të drejtë. Do të jetë e rëndësishme të shlyeni borxhet e papaguara përpara se ato të dalin jashtë kontrollit. Ju dhe partneri mund të pranoni të hiqni dorë nga kënaqësia për hir të përgjegjësisë financiare.
Akrepi
Po krijohet tension mes jush dhe një shoku të ngushtë. Një zhgënjim, ose një debat i kohëve të fundit po qëndron në ajër mes jush. Po i thua vetes se nuk ka rëndësi, por ka. Emocione të forta po dalin në sipërfaqe. Është e vështirë të dallosh midis asaj që është e vërtetë dhe asaj që është në imagjinatë.
Shigjetari
Ju keni vështirësi të bëni që dikush me të cilin jetoni të kuptojë këndvështrimin tuaj. Kjo mund të jetë për shkak të mënyrës se si po i shprehni mendimet tuaja. Dikush ka filluar të shqetësohet se si mund të ndikohet. Shpjegoni pozicionin e tyre në planet tuaja për të marrë një përgjigje më pozitive.
Bricjapi
Shpresoni të gjeni kohë për të zgjidhur një marrëdhënie, projekt ose marrëveshje që ka devijuar paksa. Një keqkuptim po shkakton probleme mes jush dhe një shoku të ngushtë, pasi kjo mund të ketë krijuar një pengesë mes jush. Është koha për ta zbërthyer këtë.
Ujori
Një ofertë për të marrë një rol më të përgjegjshëm do të jetë gjithashtu një shans për ju për të fituar më shumë para. Ka pak dyshime se cila do të jetë përgjigja juaj. Mundësia për të luajtur një rol udhëheqës dhe të rëndësishëm të një organizate të madhe është diçka që nuk do të dëshironi ta refuzoni.
Peshqit
Në ditë të këndshme si kjo e sotmja mund të ecni me ritmin tuaj fizik dhe mendor. Askush nuk do të përpiqet t’ju shtyjë ose të nxitojë dhe njerëzit me të cilët po kaloni kohën tuaj do të jenë në harmoni të plotë. Miqësitë po bëhen më të ngushta dhe jeta familjare është më harmonike.