Pasditja e djeshme ka kaluar me shumë debate mes banorëve në shtëpinë e Big Brother Vip 2. Olta dhe Luizi janë përballur përpara të gjithë banorëve në ambientet e jashtme të shtëpisë. Debati mes tyre ka vazhduar me akuza të ndryshme.

Olta: Ti nuk mund të flasësh moralisht për mua

Luizi: E dëgjon nëna ime, motra ime…

Olta: Edhe për mua e dëgjon babi im, mami im, burri im… Ti mua në moral nuk më prek dot!

Luizi: Nuk jam duke të akuzu për diçka që bën ti jashtë

Olta: E ke thënë, ka qenë dhe Kristi prezent

“Luizi nuk rrin dot pa pirë drogë”/ Këngëtari debaton me Oltën: Pse e the? Ia bënte me dorë… (VIDEO)

“Unë e di që Kiara punon eskortë”/ Debat i ashpër Luiz-Olta: Ai i qëndron këtij pisllëku, shëmtie…(VIDEO)
Luizi: Të thashë si të shoh unë ty

Olta: Pastaj fute dhe elementin e tualetit

Luizi: Unë të shoh si njeri pa vlerë

Olta: Është shumë e shëmtuar..

Luizi: Ti më akuzove për diçka që unë e kam sipas teje…(Flet për akuzën e Oltës se është përdorues i drogës)