Artan Shqau

Luçiano Boçi fton të rinjtë në sfidën “I have a dream”

Kandidati demokrat Luçiano Boçi ftoi të rinjtë e Elbasanit që nën moton “I Have A Dream” t’i shkruajnë atij në info@lucianoboci.com propozimet dhe idetë e tyre për ndryshime, ndërhyrje apo projekte që ata duan të shohin të realizuar në...

About Me

1 POSTS
0 COMMENTS
- Advertisement -

Latest News

Albanians clash with Italian police in Malpensa. Due to delays

Kanë mbetur të bllokuar që prej mbrëmjes së djeshme. Shqiptarët përplasen me policinë italiane në aeroportin “Malpensa”, në Milano. Qytetarët...
- Advertisement -

The Albanian consul in Lebanon reveals the reason why Eva Dumani remains the only one in Syria

The Consul of Albania in Lebanon Marc Ghorayeb who has been the connecting bridge for the repatriation of 5 Albanian women and 14 children...

Thousands of citizens from Kosovo flock to Albania

  Mijëra qytetarët nga Kosova zgjedhin bregdetin shqiptar për të pushuar. Mëngjesin e sotëm janë shënuar radhë ta gjata automjetesh kryesisht të ardhur nga Kosova, duke...

How many Albanians are thought to be there? Rama warns of another operation in the ‘Al Hol’ hell camp

Prime Minister Edi Rama in a press conference gave details of the repatriation operation of 19 Albanians from the infamous Al Holi camp in...

Rama: ‘There are two Albanians who do not want to return, they are being held hostage inside the camp’

Fjala e Kryeministrit Edi Rama: Operacionet e kësaj natyre nuk janë të lehta, pasi nuk janë as kampe pushimi dhe as kampe shtetërore, janë kampe...