Shqiptari vret gruan në sy të tre fëmijëve në Zvicër.

Një 35-vjeçar nga Kosova ka raportuar të shtunën në qendrën e thirrjeve të urgjencës në St. Gallen se ka plagosur rëndë gruan e tij.

Sipas mediave zviceranem policia kur ka shkuar në vendin e ngjarjes e ka gjetur të vdekur 32-vjeçaren, citon Express.

Kosovari është arrestuar, ndërsa motivi i ngjarjes ende nuk dihet.

Raportohet se në momentin e krimit në banesë ndodheshin edhe tre fëmijë që jetonin në të njëjtën familje.

Ata nuk kanë pësuar lëndime dhe për ta janë duke u kujdesur nga familjarët.