Një aksident ka ndodhur sot në mesditë. Një trajleri është përplasur me një tren.

Ngjarja ka ndodhur në Fushë-Mamurras në trenin e linjës Vorë-Shkodër prane mbikalimit Fushë-Mamurras

Fatmirësisht nga përplasja nuk ka pasur pasoja veç dëmeve materiale.

Në vendin e ngjarjes, policia dhe një grup hetimor.