Në sallën operative të DVP Shkodër është marrë njoftim se në buzë të rrugës që të çon në Malin e Shoshit, Njësia Administrative Shosh, Bashkia Shkodër, në lokalin e shtetasit Gj. G., ka ndodhur një shpërthim i vogël, dyshohet nga lëndë plasëse (artizanale) Nuk ka dëme në njerëz, vetëm dëme materiale.

Grupi hetimor dhe shërbimet e Policisë janë nisur për në vendngjarje.