Itali- Përleshje mes disa shqiptarësh dhe italianësh në një lokal.

Kanë qenë dy shqiptarë dhe 4 të huaj që u kacafytën mes tyre në Novara të Italisë.

E gjithë zënka me grushte e shkopinj ka nisur për shkak të dy vajzave që ishin në tavolinë me shqiptarët.

Në fillim ka pasur një grindje verbale dhe kjo për ngacmimin e vajzave në shoqërinë e shqiptarëve, teksa më pas u kthye në sherr fizik ku u desh ndërhyrja e policisë.

Katër të huajt u bënë pritë shqiptarëve të cilët i bën për spital. Katër të huajt që kanë sulmuar janë lënë në masën e sigurisë detyrim paraqitje, kurse të sulmuarit janë dy shqiptarë nga Kosova dhe një me origjinë marokene, gjithashtu banues në Novara.